Adermann: hea, kui «Superstaari» saatejuhid rahvast külmaks ei jäta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Adermann
Annely Adermann Foto: SCANPIX

TV 3 «Eesti otsib superstaari» saatejuhid Hele Kõrve ja Evelin Pang on sattunud kriitikatule alla.TV3 avalike suhete juht Annely Adermann ütleb, et saabunud vastukaja olevat aga hea.

«Et tänavuse «Eesti otsib superstaari» saatejuhtidepaar on rahva seas emotsioone tekitanud, teeb meile vaid heameelt, kinnitades, et valik on õige, vahendab Õhtuleht.

«Evelin Pang ja Hele Kõrve ei jäta inimesi külmaks,» selgitab TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

TV3le saabunud vastukaja olevat aga hea: «Kiidetakse nende toetavat suhtlemisstiili võistlejatega, omavahelist koostööd ja loomulikult sära.»

Inimeste positiivset suhtumist peegeldab tema sõnul ilmekalt TV3 kodulehe küsitlus. Küsimusele, mis meeldib uues superstaarisaates enim – kas artistid, saatejuhtide ilu, saatejuhtide huumor või kohtunikud –, on üle 51 000 korra vastatud, et huumor, ja 47 500 korral, et ilu. Üsna tasavägises pingereas on esikohal artistid veidi enam kui 51 800 häälega, viimasel kohtunikud ligi 47 100 häälega.

«Kui jälgida juhte läbi saadete, on selge, et nad muutuvad üha professionaalsemaks ja spontaansemaks. Arvestades, et Evelini ja Hele jaoks on nii mastaapse šõu juhtimine esmakordne kogemus, saavad nad ettevalmistatud info ja otse-eetris improviseerimisega suurepäraselt hakkama. Omaette kiitust väärib naispaari oskus Ott Sepa kirjutatud saatetekstid endale sobivaks kohandada,» arvab Adermann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles