POMMUUDIS! Roman Abramovitšil on kuramaaž Eestist pärit näitlejannaga? (8)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Abramovitš
Roman Abramovitš Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Eelmisel nädalal kirjutas meelelahutusportaal Elu24 , et Venemaa tuntud oligarh ja maailma üks rikkamaid inimesi, Briti jalgpalliklubi Chelesea omanik Roman Abramovitš lahutas oma kolmandast naisest, endisest modellist Darja Žukovast, mis maksis talle kena kopika.

Vene seltskonnastaar Božena Rõnska kirjutas, et Žukoval on juba kolm aastat olnud salapärane armuke. Räägitakse, et see on Kreeka miljardär Stavros Niarkhos, kel on olnud mitmeid romaane, näiteks Lindsay Lohani ja Paris Hiltoniga. 

Abramovitši on aga mitmeid kordi nähtud näitlejanna Julia Peresillaga. Oligarh püüab temaga kurameerida, mis naisele paistab väga meeldivat. Selle kummastav, kuna Vene meedias kirjutati, et Peresild on juba üle 10 aasta koos režissööri Aleksei Utšiteliga (65). Räägitakse, et paaril on ka ühised tütred, vahendab Argumentiru.com.

Abramovitšile läks Malandinast lahutamine maksma umbes 300 miljonit dollarit ja arvatakse, et Žukova ei lepi vähemaga. Vene meedia andmetel võib Žukova saada isegi mitu miljardit dollarit, kuna Abramovitši vara on suurem kui Malandinast lahutamise ajal.

Julia Peresild sündis 1984. aastal Pihkvas, 2010. aastal Eesti Ekspress kirjutas, et ta on tubli Eesti juurtega Vene näitlejanna. Tema vanavanemad olid eestlased. 

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles