Kuulsalt Golden Gate`i sillalt alla hüpanud teismeline jäi ellu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Francisco Golden Gate`i sild
San Francisco Golden Gate`i sild Foto: SCANPIX

USAs San Francisco kuulsalt Golden Gate`i sillalt alla hüpanud teismeline tüdruk jäi kastumusest ellu.

16-aastane tüdruk hüppas sillalt alla möödunud pühapäeval, edastab foxnews.com.

Politsei uurib juhtumit kui enesetapukatset. Pealtnägijate kinnitusel ei juhtunud tüdrukuga midagi, sest ta oli pärast vette kukkumist võimeline 12-kraadises vees ujuma.

Päästetöötajad tõid noore naise kaldale.

Tüdruk ellujäämist peetakse imeks, sest enamik sellelt sillalt alla hüpanutest hukub.

Märtsis viskus nimetatud sillalt alla 17-aastane noormees. Ka seda juhtumit uuritakse kui võimalikku enesetapukatset.

USA üks kuulsamaid vaatamisväärsusi San Francisco Golden Gate`i 67 meetri kõrgune sild on enesetapjate seas populaarne. Aastas saab sealt alla hüpates surma kümneid inimesi.

Arvatakse, et enesetapjatel nende katsed õnnestuvad selle tõttu, et silla juures on kiire merehoovus, mis nad järsku vee alla tõmbab.

San Francisco linnaametnike statistika kohaselt hukkus ajavahemikul 2000 – 2010 sellel sillalt hüpates 278 inimest. 677 hüpata plaaninu katse ebaõnnestus, kuna neid hoiti tagasi.

Golden Gate`i sild valmis pärast neli aastat kestnud ehitustöid 1937. aasta mais. Kuni 1964. aastani oli see sild maailma pikim. Selle silla pikkus on 2737 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles