Võtted katkestati, kuna Tom Cruise’i hüppevigastused olid oodatust raskemad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühendkuningriigis Londonis toimusid uue filmi «Mission Impossible 6» (Võimatu missioon) võtted, kus peategelast, agent Ethan Hunti mängiv Tom Cruise sai hüppel vigastada.

55-aastane staar oli julgestusköitega kinni kui ta pidi hüppama majakatusele, kuid hüpe jäi lühikeseks ja ta lendas vastu seina, edastab The Sun.

Tom Cruise
Tom Cruise Foto: MEGA/Scanpix

Sündmuskohal olnud fotograafid jäädvustasid Cruise’i hüppe ning meediasse jõudnud fotodelt on näha, et ta võis vigastada saada.

Tom Cruise
Tom Cruise Foto: MEGA/Scanpix

Uue linateose taga olevad Bad Robot ja Skydance stuudiod on seni Cruise’i tervisliku seisundi kohta vähe infot jaganud.

Nüüd teatati, et Cruise’i vigastused on sellised, mis nõuavad mitu kuud ravi ja selle tõttu võtted katkestatakse.

Briti meedia andmetel lendas vigastada saanud staar tagasi koju USAss Los Angelesse, kus ta pandi haiglaravile. Väidetavalt said Cruise’i siseorganid muljuda ja ta parema jala pahkluus on kaks murdu. Seega on tegemist raske jalavigastusega, millest paranemine võtab aega.

«Tom on selle filmi peategelane, me ei saa ilma temata jätkata. Produtsentidel, kelleks on Cruise ka ise, ei jäänud muud üle kui võted edasi lükata,» teatas anonüümne filmimeeskonna liige meediale.

Tom Cruise
Tom Cruise Foto: MEGA/Scanpix

Nüüdse õnnetuse tõttu võib «Mission Impossible 6» filmi jõudmine vaatajateni edasi lükkuda.

Agent Ethan Hunti uus seiklus pidi vaatajateni jõudma 2018. aasta juulis, kuid nüüd arvatakse, et hoopis hilissügisel.

Lisaks Tom Cruise’ile mängivad selles filmis ka Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Michelle Monagh, Alec Baldwin, Sean Harris ja Henry Cavill.

Võtted algasid aprillis Pariisis, sealt edasi liikusid võttegrupp ja näitlejad Londonisse. Veel võetakse seda filmi üles Norras, Uus-Meremaal ja Indias. 

Tom Cruise
Tom Cruise Foto: MEGA/Scanpix

Cruise on tuntud sellega, et ta üritab enamikku oma kaskadööritrikkidest ise teha ja kasutab dublante haruharva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles