Eesti staaride hambaarst on politsei uurimise all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtede keskel: hambaarstitoolil NHK peaarst Kristo Ivanov, tema ümber samal õhtul esinenud Ott Lepland, Liis Lemsalu, Nele-Liis Vaiksoo ja Maiken.
Tähtede keskel: hambaarstitoolil NHK peaarst Kristo Ivanov, tema ümber samal õhtul esinenud Ott Lepland, Liis Lemsalu, Nele-Liis Vaiksoo ja Maiken. Foto: Maksim Toome

Politsei kahtlustab Tallinna üht edukamat noorema põlvkonna hambaarsti Kristo Ivanovi (33) tegevusloata hambaravis ning prokuratuur külmutas kliiniku raha, mis vastab uurimise andmetel tegevusloata hambaraviga teenitud tulule. 

Loe refereeritud artikli täisteksti Ekspressist!

Nordic Hambakliinikut reklaamivad kodulehel mitmed kuulsused nagu Karl-Erik Taukar, Nele-Liis Vaiksoo, Kadri Hinrikus, Artur Talvik, Liis Lemsalu, Maiken ja Ott Lepland. Samuti on hambakliinik olnud saate "Su nägu külab tuttavalt"  ning Kroonika meelelahutusauhindade toetaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles