Prooviabielu-Helen keerulisest suhteseisust: kogu trall sai alguse, kui tegin endale Tinderi! (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Instagram

Samal ajal, kui meediaväljaanded kirjutavad, et realitystaarid Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe teed on lõplikult lahku läinud, ütleb üks pool - Helen ise, et lahkuminekut ta kinnitanud ei ole. «Pigem on keerulised ajad,» ütleb kaunitar Elu24-le, kelle sõnul sai kogu segadus alguse Tinderist. 

Telekaunitari sõnul sai segadus suhtes alguse kohtingurakendusest Tinder. «Kogemata (tõsiselt kogemata) tegin endale Tinderi, mida ma ilmselgelt ei kasutanud, aga keegi tähelepanelik inimene tegi juba kuvatõmmised,» selgitab Helen tagamaid, kes enda sõnul taipas õnneks konto kohe kinni panna, sest uusi tutvusi ega suhet ta ei otsi. «Aga see ei puutunud tegelikult mitte kuidagi minu ja Kalvi-Kalle suhtesse, sest olime isegi samal ajal kõrvuti, kui oma telefonis selle äpp-iga mässasin,» räägib Helen Elu24-le.

Koos siis ikkagi või lahus? «Lõplikult lahus me ei ole, suhtleme, aga võtame väga rahulikult, sest suur tähelepanu on meie suhet rikkunud,» võtab Helen Kõpp suhte kokku ja lisab, et ajad on hetkel väga segased. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles