Yana Toom on pahane, et «Pealtnägija» nimetab uut saatejuhti venelaseks: juuksed on peas püsti (11)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom.
Yana Toom. Foto: Erik Prozes / Postimees

14. augustil avalikustas «Pealtnägija» nii Facebookis kui ka pressiteates, et Piret Järvis-Milderi asemel asub saadet toimetama ETV+ saatejuht Dmitri Pastuhhov. Yana Toom avaldab Facebookis pahameelt, et Pastuhhovit nimetatakse venelaseks. 

«Loen «Pealtnägija» postitust uuest saatejuhist ja juuksed on peas püsti. Mõelge vaid,» alustab postitust Toom ja tsiteerib saate Facebooki postitust: ««Pealtnägijaga liitub venelane! Et kallis kolleeg Piret Järvis kolib sügisest põhikohaga «Terevisiooni», teeme seekord sellise tembu, et võtame kampa venelased.»»

«Kujutab keegi ette, et venelase asemel oleks näiteks juut? Või mustanahaline? Kas siis oleks ka selline pressiteade ilmunud? Kus me elame? Rahvusringhääling!» lõpetab hämmingus Toom oma eestikeelse postituse, millele lisaks oli ta postitanud sama mure ka vene keeles. 

Kas Toomi pahameel on õigustatud?

LOE LISAKS: «Pealtnägija» meeskond avalikustas Piret Järvise järeltulija

Dmitri Pastuhhov on sündinud Narvas. Ta alustas näitlemisõpinguid Moskvas, kuid pärast sealsete õpingute katkestamist sai diplomi Tallinna Ülikooli ajakirjanduse erialal. 

Dmitri Pastuhhov / facebook
Dmitri Pastuhhov / facebook Foto: Facebook
Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles