Iirlannast laulja Sinead O’Connor läks pärast «pisaravideot» haiglaravile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinead O'Connor
Sinead O'Connor Foto: ANTONIO CALANNI/AP/Scanpix

Iirimaa laulja Sinead O´Connor postitas hiljuti sotsaalmeediasse video, millel ta pisaraid valab, oma üksilduse üle kurdab ja psühholoogilistest probleemidest räägib.

The Suni teatel tegi laulja nimetatud video USA New Jersey Travelodge motellis, kus ta elas ning mõni aeg hiljem ilmus veel teine video, millel ta räägib oma haiglasse minekust.

Sinead O'Connor
Sinead O'Connor Foto: Jean-Christophe Bott/AP/Scanpix

O’Connori psühhiaater saatis ta New Jersey ühte psühhoneuroloogiahaiglasse ravile, kuna ta arvatavalt oli suitsidaalne.  

«Mul oli varem üsna hea olla, kuid siis tuli uus langus. Minu jaoks on ainus väljapääs minna taas haiglasse, kus pean neelama palju nõmedaid ravimeid,» teatas staar.

Sinead O'Connor
Sinead O'Connor Foto: ANTONIO CALANNI/AP/Scanpix

Sinead O’Connori arvates on ta psühholoogilistes- ja rahaprobleemides osaliselt süüdi endine mänedžer Fachtna O’Ceallaigh, kelle ta andis kohtusse.  

Kuid mänedžeri sõnul rikkus lauljanna 2012. aastal koos ansambliga U2 mitmeid lepingupunkte, mille tõttu ta tahab saada kahjutasu 500 000 eurot.

O’Connori fännid teatasid sotsiaalmeedias, et nad muretsevad tema tervise pärast ja loodavad ta paranemist.

O’Connori teatel konfiskeerisid Iirimaa ametnikud maksuvõlgade katteks ta kinnisvara ja autod, pere ütles temast lahti ja ta ainus tugi on ameeriklasest psühhiaater, kelle patsient ta on.

Laulja peab oma psüühiliste probleemide põhjuseks ka rasket lapsepõlve, alkohoolikust ema, vanemate lahutust ja teismelisena kinnisesse õppeastusse sattumist, kus esines seksuaalvägivalda.

Arstid diagnoosisid Sinead O’Connoril bipolaarse häire üle kümne aasta tagasi, tal esineb depressioonihoogusid ja läbipõlemist.

Sinead O'Connor
Sinead O'Connor Foto: Niall Carson/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Pere teatel ei ole nad Sineadi hüljanud, see on naise väljamõeldis ning nad muretsevad tema pärast, kuna ta käitub ettearvamatult.

Bipolaarne meeleoluhäire on psüühikahäire, mille puhul meeleolud vahelduvad. Kõrgenenud ja energiat täis meeleolule järgneb langusperiood, mil energiat on vähe ja tekib depressioon. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles