Video: lehma kaisus magavast poisist sai sotsiaalmeedia hitt (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiss magab lehma kaisus
Poiss magab lehma kaisus Foto: facebook.com

USAs Iowa osariigis leidis aset kohalik suurim laat, kus farmerid esitlesid oma loomi, kuid selle aasta laada tõmbenubriks ei saanud auhinnatud lehmad ja pullid, vaid poiss ja tema lehm, kes üksteise kaisus magasid.

Williamsburgis elava 15-aastase Mitchell Mineri jäädvustas ta isa Jeremy Miner lehma Audri kaisus magamas ja postitas pildi Facebooki, kus sellest sai hitt.

Poiss magab lehma kaisus
Poiss magab lehma kaisus Foto: facebook.com

«Minul ja mu lehmal Audril on eriline side. Laadal esinemine on üsna väsitav, pidin Audrit mitu nädalat enne laata treenima, et ta oma etteastel kõik õigesti teeks. Audri tahtis pärast intensiivset treeningut ja esinemist puhata ja seda tahtsin ka mina,» sõnas Mitchell Miner.

Noor farmer ärkas laadapäeva hommikul kell 3.00, et oma lehmale viimane lihv anda ja laada poole teele asuda.

Mitchell Miner sai oma lehmaga viienda koha. Kuna võistlus oli väsitav, siis nad otsisid koha, kuhu pikali visata, jäädes sügavalt magama.

Lehma kaisus magamise fotost sai kohe hitt ja seda jagati palju.

«Mina magasin sügavalt ja oletan, et seda tegi ka minu lehm,» sõnas noor ameeriklane hiljem meediale.

Mitchell Mineri ema Laura Miner sõnas, et inimestele meeldivad pildid, millel on näha lapsi nende lemmikloomaga ning tema poja lemmik on lehm.

Ema teatel astub poeg oma lehmaga üles veel septembris toimuval laadal, kuid talvisel ajal elab lehm Blairstowni suurfarmis, kuna seal on lehma lihtsam toita ja hooldada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles