Käperdamisjuhtum lõpetatud: Taylor Swift võitis kohtus 1 dollari!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

LauljannaTaylor Swift on võitnud seksuaalse vägivalla juhtumi endise raadio DJ David Muelleri vastu, kelle sõnul oli ta 2013. aastal fännikohtumise ajal naist käperdnud. 

Mueller, kes kaotas seksuaalse ahistamise süüdistuse tõttu töö raadiojaamas KYGO, kaebas Taylori 2015. aastal kohtusse, nõudes väidetava valesüüdistuse tõttu lauljannalt kolm miljonit dollarit.
Taylor esitas vastuhagi, süüdistades Muellerit füüsilises väärkohtlemises ja nõudis kahjutasuks ühte miljonit dollarit.
Kaks aastat kestnud juhtumi lahendi osas otsustas vandekohus, et David Mueller tungis lauljatarile tõepoolest kallale.

Juhtum leidis aset fännikohtumisel Denveris, Pepsi Centeris - kui ühispildi ajal oli tollane raadiojaama DJ David Mueller ühispildi ajal Taylor Swifti seeliku alt paljast tagumikust krabanud. Lauljanna kijelduse järgi oli tegemist «korraliku» käperdamisega: 
«See oli kindel krabamine, väga pikk haare - piisavalt pikk aru saamaks, et see oli tahtlik.»

«Ta hoidis kätt mu paljal kannikal ja ma üritasin tema eest ebamugavust tundes eemalduda. Esimesed kaks millisekundit arvasin, et see juhtus kogemata. Astusin väga kiiresti kõrvale,» meenutas Swift.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles