Helen Adamson harjub vabakutselise eluga: lase lahti kõigest, on tänase päeva võtmesõna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Instagram

Laulja Helen Adamson, kes loobus hiljuti oma igapäevatööst koolitusjuhina, et keskenduda laulmisele räägib, kui palju nõuab see uus elukorraldus harjumist. 

Helen puistab südant Instagramis, kirjutades ilusad mõtted:
«Kas olete märganud: see, mida te ihaldate, mis tundub nii magus ja hea, kaotab selle headuse siis, kui olete selle kätte saanud.
Olen töötanud terve oma elu palgatöölisena ja esimest korda elus olen vabakutseline. Ja kuigi, see on miski, mida olen soovinud, olen avastanud, kui raske on nautida ja minna lihtsalt vooluga kaasa.
Olles teatud mõttes kontrollifriik, on mu elu hetkel kõike muud kui kontroll. 

Püüan siiani hoida kinni sellest, mida tean, mida peaksin tegema, kuidas enda aega produktiivselt kasutada, kuidas mitte tunda süüd selles, kui ma ei ole tegus iga minut?
Mida võin öelda, et me teeme oma elud keerulisemaks enda jaoks ülemõtlemise ja ülemuretsemisega. 
Lase lahti kõigest, on minu tänase päeva võtmesõna! 

Have you noticed that everything you desire seems so sweet and once you achieve it, it can loose most of it's sweetness? ▪ I have worked on a payroll for all my life and now for the first time I am a freelancer. Although it is what I always wanted I am finding it pretty difficult to enjoy and go with the flow. Being a little bit of a control freak and with my life now being anything but in control. ▪ I am still trying to hold on of what I know and find myself constantly wondering what am I supposed to do now, how to use my time productively, how not to feel guilty for every minute of doing nothing?? ▪ All I can say is that we do make things difficult for ourselves with overthinking and over worrying. LET IT GO is my keyword for today!  #letitgo #breathe

A post shared by Helen Adamson (@helenadamson) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles