Üllatav! Millises riigis kogevad inimesed kõige rohkem orgasme?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mõned piirkonnad on tuntud oma silmapaistva eluea tõttu, teised on tuntud oma veinide ja toitude poolest. Toome aga teieni info selle kohta, kus maailma paigus saavad inimesed enim orgasme.

Kui sul palutakse ära arvata, mis riigis elavad inimesed, kes saavad kõige rohkem rahuldatud, mis maailmajao välja pakuksid? Horvaatia - metsik ja vabameelne, Prantsusmaa - kirglik ja romantiline.
Mensfitness toob välja uuringu LELO tulemused, mille järgi elavad kõige enam seksuaalset rahuldust saavad inimesed hoopis Norras. Uuring LELO tehti läbi 21. riigis, kaasates 2200 inimest.
LELO uuringus selgus, et umbes 35% norrakatest kogeb orgasmi vähemalt korra päevas. Ülemaailmne keskmine on kaks kuni kolm korda nädalas. 
Toome siinkohal võrdluseks 11% brittidest ja 41% rootslastest jõuab õnneliku lõpuni kaks-kolm kord nädalas.
Umbes 3% sakslastest ütles, et pole kunagi orgasmi saanud ning kanadalastest lausa 15%. 
LELO uuringus selgus, et 35% austraallastest hoiab seksi ajal suu kinni, 65% brasiillastest, 38% horvaatidest ja 10% prantslastest aga teeb orgasmini jõudes häält.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles