Järjekordne skandaal: Erika Salumäe sai tütre abiellumisest teada uudistest?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 12. augustil kinnitasid oma abieluvannet Gowri rõivaäri loojad Gerli ja Lauri Uustalu ning ametlikult sai oma armastuse liidu registreerida ka olümpiavõitja Erika Salumäe tütar Sirli, kes hiljuti täisealiseks sai. Rõõmupisaraid valati selles pulmas ohtralt.

TV3 vahendab, et produtsendi Kristi Nilovi poolt eile Facebooki postitatud videol on näha, et vastupidiselt Sirli öeldule, polnud Erika Salumäe tütre abielutseremooniast sugugi teadlik.

Niisiis, kus on tõde? Vaata TV3 videost, kuidas Erika Salumäe tütre pulmast teada saab!

Erika ja tema tütre Sirli suhe on olnud skandaalne juba paar aastat, kui neiu oma ema pale Kroonika veergude vahel paljastas. Sellepeale läks Erika Evelin Ilvese saatesse "Evelin", kus naine veelgi enda ja tütre piprasele suhtele õli tulle valas ning toona alaealisel Sirlil oma kallima ja lapse isaga abielluda keelas. 

Mingi aeg tagasi kajastas meedia, et Erika on kohtunud oma lapselapsega ning on Sirliga ära leppinud, kuid nüüd TV3-s plahvatanud uudises, et Erika oma tütre ametlikust pulmast teadlik ei olnud, tundub, et suhted on siiani jahedad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles