Pommuudis: täht on langenud! Staarblogija Mallukas lahkus pärast 5 päeva poliitikast (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blogiauhinnad 2016. Pildil Mallukas ja Ott Lepland.
Blogiauhinnad 2016. Pildil Mallukas ja Ott Lepland. Foto: Madis Sinivee

Staarblogija Mallukas annab oma blogis teada, et kuigi ta 9. augustil teatas, et kandideerib Reformierakonna ridades kohalikel omavalimistel, lahkub ta jäädavalt poliitikast. 

"Saate aru, et peale seda, kui ma ütlesin, et võiks nagu poliitikasse minna, olen ma saanud lugematul arvul kirju (ja üli haigeid kommentaare) suvalistelt inimestelt, tavaliselt miskipärast vanadelt meestelt, kes räägivad, kui õudne värdjas ma olen, kuidas ma juba poliitika ära rikkusin ja kuidas nad nüüd minu pärast iial Reformi ei vali," kirjutab Mallukas oma blogipostituses. 

"Ma ei taha olla kellegi oma. Noh, et blogin ja siis leiavad lugejad, et neil on õigus mulle dikteerida, et kui tihti ja millest blogida. Aga kui ma oleks poliitik, siis ma isegi vist ei saaks öelda, et persse see teie asi on, kui siis ma olekski avalikult kõigile… võtta ja tarbida.

Ma lihtsalt ei taha," lisab ta lõpetuseks. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles