Kas Briti tabloid üritab Usain Bolti mainet kahjustada? (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: STF/AFP/Scanpix

Briti tabloidi The Sun teatel pidutses Jamaica sprinter Usain Bolt enne Londoni kergejõustiku maailmameistrivõistluste 4×100 meetri teatejooksu, juues ka alkoholi.

Reporter Tess de la Mare andmetel on olemas video, millel on näha Bolti koos sõpradega grillipeol, millel mälestati selle aasta aprillis mootorrattaõnnetuses hukkunud Jamaica päritolu Briti kõrgushüppajat Germaine Masonit.

Usain Bolt
Usain Bolt Foto: IVAN BURNYASHEV/REUTERS/Scanpix

Mason sattus temalt elu võtnud õnnetusse 20. aprillil 2017 Jamaica pealinnas Kingstonis, olles enne seda pidutsenud koos Bolti ja teiste sõpradega.

Germaine Mason
Germaine Mason Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

The Suni andmetel pidutses Bolt vaid paar päeva enne Londoni MMi 4×100 meetri teatejooksu, mis leidis aset möödunud laupäeval, 12. augustil. See oli ta sportlaskarjääri viimane võistlusjooks.

Legendaarne sprinter lahkus areenilt dramaatilise etteastega, kuna ta vigastas jalga ja ei suutnud finišijoont ületada. Jamaica teatenelik ei saanud medalit, vaid sai kirja, et nad ei finišeerunud.

Usain Bolti vigastus
Usain Bolti vigastus Foto: STF/AFP/Scanpix

Briti väljaande kirjutisest ei selgu, millal Bolti pidutsemisest video tehti, tuues kaasa kommentaaridelaviini, et tabloid üritab Bolti mainet kahjustada.

Bolt on jamaicalane ja pidutsemine on tal veres, kuid ta lähedaste ja fännide sõnul ei pidutsenud ta kunagi enne tähtsaid võistlusi. Ta pidutses kui tal olid võistlused läbi ja ei olnud intensiivseid treeninguid, seades spordi alati esikohale.

Usain Bolt
Usain Bolt Foto: Jonathan Short/AP/Scanpix

Usain Bolt tegi Londoni MMil oma viimased etteasted, saades 100 meetri jooksus pronksmedali, kuid teatejooksu pidi ta vigastuse tõttu katkestama.

Hoolimata  dramaatilisest lõpust läheb Usain Bolt spordiajalukku kui kaheksakordne olümpiavõitja, 100 meetri, 200 meetri ja 4×100 meetri teatejooksu maailmarekordi omanik ning üheteistkümnekordne maailmameister.

Usain Bolt
Usain Bolt Foto: STF/AFP/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles