Lootust on: need pikaaegsed Hollywoodi abielud on eeskujuks kõigile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurt Russell ja Goldie Hawn.
Kurt Russell ja Goldie Hawn. Foto: Reuters / Scanpix

Kuulsuste elu võib küll hektiline olla ja aeg-ajalt jõuavad meieni kuuldused staaride lahkuminekutest. Teisalt leiab ka mitmeid staaride paare, kes hoolimata hektilistest graafikutest ja fännihordidest on suutnud kokku jääda.

Foto: Reuters / Scanpix

Kurt Russell ja Goldie Hawn. Hollywoody raudvara, kes on koos püsinud pea 35 aastat ja kelle tormilisest armuloost on sündinud vaimustav Kate Hudson.

Foto: AP / Scanpix

Tom Hanks ja Rita Wilson. Hanks on Oprah Winfryle tunnistanud, et ta on maailma õnnelikem mees.

Foto: AP / Scanpix

David ja Victoria Beckham. Kaks aastakümmet koos olnud paar on näinud vett ja vilet – ainult selleks, et ainult tugevamana välja tulla.

Foto: Reuters / Scanpix

Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick. Ajal kui «Seksi ja linna» Carrie mr Bigi pärast pisaraid valas, oli SJP õndsas abielus oma kauaaegse kaasaga.

Foto: Reuters / Scanpix

Meryl Streep ja Don Gummer tähistavad varsti neljakümnendat pulma-aastapäeva ja neil on neli andekat last.

Foto: Reuters / Scanpix

Sting ja Trudie Styler. 35 aastat ei ole vanemaks muutnud ei Trudie Stylerit ega ruineerinud kauakestvat tantristlikku õnne.

Foto: AP / Scanpix

Elton John ja David Furnish. 1993. aastast koos olnud paar sõlmisid Suurbritannias ühe esimese tsiviilpartnerluse 2005 aastal. Neil on kaks poega Zachary ja Elijah.

Foto: AP / Scanpix

Ozzy ja Sharon Osbourne. 1979. aastast koos olnud paar on teinud läbi mitmeid raskeid aegu, mis on ka tõsielusaates kajastatud, aga hoolimata probleemidest on paaril täitumas 38. aastapäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles