Armas foto: Eda-Ines Etti südamlik taaskohtumine «väikese» Oliveriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti ja Oliver
Eda-Ines Etti ja Oliver Foto: Instagram

Lauljanna Eda-Ines Etti, kes oli Kanal 2 ülipopulaarse teleshow «Väikesed Hiiglased» pisikestele talentidele kaasaelaja, jagab imearmsat fotot Instagramis koos «väikese» Oliveriga. 

Kümnete tuhandete televaatajate südameid võitnud 5-aastane Oliver on lavale sündinud! Suve alguses toimunud galal, Meelelahutusauhinnad 2017 jäi Oliverile aasta meelelahutaja tiitel küll jagamata, aga nii mõnigi avaliku elu tegelane avaldas arvamust, et just Oliver on see tõeline meelelahutaja!

Hannes Võrno jagas Facebookis tänusõnu väikesele Oliverile ja tema emale.

«Eesti AASTA MEELELAHUTAJA 2017 ilma ühegi konkurendita! Tubli, Oliver ja sügav kummardus Sinu ema ees, kes on kasvatanud tubli poisi. Ära digimuutu mitte kunagi palun – räägi kogu oma põlvkonnale neid imelisi lugusid hundist ja vasikast. Aitäh pisarateni emotsionaalsete hetkede eest, milliseid ei mäleta televisioonis ammu. Aitäh, kallis väike Oliver, päris elu olemasolu tõestamise eest!»

Eda-Inese ja Oliveri taaskohtumine leidis aset «Laula mu laulu» suvetuuril.

☺️Taaskohtumise rõõm#laulamulaulusuvetuur

A post shared by @edaines on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles