Video: liiklusummikutest tüdinenud sakslane hakkas tööle ujuma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakslane Benjamin David ujub tööle
Sakslane Benjamin David ujub tööle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Saksamaal Münchenis elav mees väsis bussi ja jalgrattaga tööl käimisest, kuna oli hommikuti pidevalt liiklusummikutes ja selle tõttu langetas otsuse hakata tööle ujuma.

Nüüd pakib õlleaias töötav Benjamin David oma sülearvuti, riided ja muu vajaliku veekindlasse seljakotti, tõmbab ujumispüksid jalga ja hüppab Isari jõkke, edastab Reuters.

Sakslane Benjamin David ujub tööle
Sakslane Benjamin David ujub tööle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Hommikune ujumine on mõnusalt värskendav ja samas ka kõige kiirem viis tööle jõudmiseks. Kui ma lähen tööle rattaga, bussiga, autoga või jalgsi, siis kulub rohkem aega. Jõevool on üsna kiire ja mul kulub tööle jõudmiseks vaid 12 minutit,» selgitas mees meediale.

Enne kahe kilomeetri pikkust hommikust ujumist uurib ta internetist jõevee taset, temperatuuri ja voolukiirust, et teekonnal nendega arvestada. 

Sakslane on mõelnud ka sellele, et talvisel ajal langeb jõe veetemperatuur umbes nelja kraadini.

«Talvel ma vist tööle ei uju, kuid ma ei välista seda. Võimalik, et tõmban selga kalipso, mis sobib talvistesse oludesse,» lisas David. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles