Õudsed «mängud»: sõbranna valas 11-aastase tüdruku keeva veega üle, tekitades talle raskeid vigastusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keev vesi
Keev vesi Foto: SCANPIX

New Yorgis sai 11-aastane tüdruk teise astme põletusi, kui sõbranna ta keeva veega üle kallas.

11-aastase Jamoneisha Merritti ema Ebony sõnul on tüdruk suures emotsionaalses ja füüsilises valus ning vanemad ei luba tal veel oma vigastusi näha, vahendab People. Intsident juhtus esmaspäeva varahommikul, kui Jamoneisha ööseks sõbranna poole jäi.

«Ta on väga kurb. Ta on emotsionaalselt täiesti läbi. Ta ei mõista, miks nad talle seda tegid. Ta arvas, et nad on tema sõbrad,» rääkis tüdruku ema. «Mulle räägiti, et nad ei sallinud teda ja olid teda just kiusanud. See tüdruk isegi tunnistas, et ta ei meeldi talle.»

Jamoneisha sai tugevaid põletusi näkku, kaelale, õlgadele ja rinnale. Tegemist olevat olnud väljakutsega «hot water challenge», milles pahaaimamatu ohvri pihta visatakse kuuma vett.

Jamoneisha viidi Harlemi haiglasse teise astme põletustega ja ta on nüüd stabiilses seisus.

New York Posti andmetel oli viskajaks 12-aastane tüdruk, kes vahistati ja kellele esitati süüdistus kehalise vigastuse tekitamises.

Sel esmaspäeval suri üks kaheksa-aastane Florida tüdruk, kui teda provotseeriti jooma keevat vett.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles