Helene Vetik kombineerib kiirmoodi kaltsukatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schilling festival 2016, Helene Vetik
Schilling festival 2016, Helene Vetik Foto: Meisi Volt

Moeblogijad Helene Vetik ja Aljona Eesmaa tõdesid, et kiirmoe tootmine on ületanud küll mõistlikkuse piiri, kuid Eesti inimestel pole tihti muud võimalust kui odavat masstoodangut kanda.

Helene Vetik rääkis ERR Menule: «Kuigi ma väga-väga pooldan Eesti disaini ja seda, et kanda üht asja võimalikult kaua, siis kahjuks nii nagu tuttavate ja oma tausta pealt, kui olin tudeng ja sissetulek oli 300 krooni, siis vahel tahad endale lihtsalt midagi lubada. Kuigi see viis, kuidas hetkel kiirmoodi toodetakse ei ole normaalne, siis ka need palgad, mis me saame, ei ole päris normaalsed.» 


Blogijad rääkisid, et tegelikult polegi vaja moekas olla ning keegi ei saa ette kirjutada, kuidas riides käima peaks. «Vaja on ainult seda, mille vastu on mingi tung ja kui on inimesel soov kuidagimoodi välja näha, siis selle järgi on isiklik vajadus.» 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles