Video: Bruce Springsteen annab sel sügisel Broadwayl intiimkontserte

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Springsteen
Bruce Springsteen Foto: Roald, Berit/NTB scanpix/Scanpix

USA laulja Bruce Springsteen teatas, et annab sel sügisel Broadwayl oktoobris-novembris kaheksa nädala jooksul väiksemale kuulajaskonnale intiimkontserte «Springsteen on Broadway».

67-aastast lauljat saab kuulata-näha Walter Kerri teatris viiel päeval nädalas, ta astub üles teisipäevast laupäevani, edastab New York Times.

Bruce Springsteen / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix
Bruce Springsteen / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Walter Kerri teater mahutab 960 kuulajat ja see on võrreldes Springsteeni teiste esinemiskohtadega, mis on mahutanud ligi 100 000 inimest, väike ja intiimne paik.

Springsteeni Broadway kontsertide piletid tulevad müügile 30. augustil, hinnad on 75 – 850 dollarit.

Springsteeni sõnul tahab ta lisaks Broadwayle esineda tulevikus veel soolokontsertidega, kus on vähe kuulajaid ja tal tekib kuulsajaskonnaga parem kontakt.

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen Foto: Roald, Berit/NTB scanpix/Scanpix

«Valisin selle sügise projekti jaoks Broadway ilusa teatri, sest seal on selline intiimne õhkkond, mida ma oma kontserdiks vajan,» teatas laulja.

Möödunud aastal jõudis fännideni Bruce Springsteeni autobiograafia «Born to Run», milles ta paljastab oma elust mitmeid huvitavaid fakte.

Springsteen loeb Broadway esinemistel ette ka lõike oma raamatust.

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen Foto: Philip Toscano/PA Wire/PA Images/Scanpix

«Brodway esinemsitel olen ainult mina, kitarr, klaver, sõnad ja muusika. Osa kontserdist on sõnaline, osa laululine. Tegemist on ülevaatega minu elust ja loomingust,» selgitas muusik.

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen Foto: Roald, Berit/NTB scanpix/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles