Eesti muusikud said soomlastelt pähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikute jalgpallikoondis
Eesti Muusikute jalgpallikoondis Foto: Tauno Pääslane

Nädalavahetusel Tallinnas Kalevi staadionil toimunud heatahtlikul jalgpalliturniiril pidi Eesti Muusikute jalgpallikoondis põhjanaabritele alla vanduma ning turniiritabelis viimase kohaga leppima. Kohtumise üldvõitjaks kuulutati Moskovan Laturi ees Tavastia rokiklubi meeskond.

Muusikute koondises parema äärekaitsja positsioonil mängiv Indrek «Didi» Ditmann jäi sõpruskohtumisega üldjoontes rahule. «Madis «Tursk» Aesma on väga hea väravavaht – meie lõime igale meeskonnale värava ning tema hoidis ära selle, et seisud liiga piinlikuks ei läheks,» kiitis mees.

Lisaks soovis ta rõhutada, et muusikud on talv läbi siseruumides väiksel väljakul trenni teinud ning suur väljak osutus meestele hetkel veel veidi üle jõu käivaks. «No mäng tegelikult ju sujus ja kõik oli väga okey, aga lõpuks olime kõik suhteliselt rihmad ja vahetusmehi polnud ka just liiga palju,» muljetas Didi, kelle arvates olid neile löödud väravad pigem tööõnnetused.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles