Foto: Teismeline kuulsus Maria Rannaväli poseerib koos fännide ja viinapudeliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Rannaväli koos fännidega
Maria Rannaväli koos fännidega Foto: Instagram

Instagramis levib pilt teismelisest Youtube'i staarist, 14-aastasest Maria Rannavälist, kes poseerib Weekend festivalil koos fännidega, kes hoiavad käes viinapudelit. 

Kuna Maria on alaealine uuris Elu24 neiult, kas tegu oli tema sõpradega või festivalilistega, kellega aega veedeti. "Tegemist on fännipildiga ja kindlasti ma ei poolda alkoholi, tubaka ega muude alaealistele keelatud toodete tarbimist," kommenteerib Maria pilti ja olukorda. 

Maria jäi nädalavahetusel pildile ka Weekend festivali ametlikule fotograafile. Loe lisaks: Tabatud: Youtube'i teismeline staar Maria Rannaväli esitles uut kutti

Maria Rannaväli on Eesti kõige populaasem vlogija, kelle fännibaas mahuks Tallinna Lauluväljakule. Tema videod on sama populaarsed nagu tema sotsiaalmeediagi ning Maria ei karda videotes avalikkusega jagada oma igapäeva tegemisi, mõtteid, tundeid ning ilu- ja meigirutiine. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles