Anna Farise ja Chris Pratti lahkuminekus on oma osa Jennifer Lawrence'il?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence.
Jennifer Lawrence. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Pühapäeval teatasid näitlejad Anna Faris (40) ja Chris Pratt (38), et nad plaanivad lahutada oma kaheksa aastat kestnud abielu. 

Paar, kellel on ka 4-aastane poeg Jack, pole lahkumineku põhjuseid avalikustanud, kuid paljud fännid leiavad, et oma rolli võis etendada ka Pratti «Reisijate» (2016) kaasstaar Jennifer Lawrence, vahendab Daily Mail. 

Kahtluste aluseks peetakse kuulujutte, et Pratti ja Lawrence´i vahel võis «Reisijate» võtetel toimuda midagi romantilisemat kui lihtsalt professionaalne koostöö. Samuti lisasid õli tulle filmi esilinastusel tehtud fotod, kus võib näha Farist ja Lawrence´it kohmetult embamas, nägudelt peegeldumas ilmselge ebamugavustunne. Samas spekuleeritakse, et lahkumineku põhjuseks oli eelkõige pidev üksteisest eemalolek «tänu» erinevatele filmivõtetele, mis Pratti vahel kuudeks nende Los Angelese kodust ja perekonnast eemale viisid. Ei Pratt ega Faris pole kuulujutte kommenteerinud, ent oma ühispöördumises kinnitavad nad, et jäävad eelkõige oma poja nimel teineteist alati austama ja armastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles