Ligi 30 aastat abielus Kevin Bacon ja Kyra Sedgwick: oleme kaugelt sugulased

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Bacon ja Kyra Sedgwick
Kevin Bacon ja Kyra Sedgwick Foto: Chris Carlson/AP/Scanpix

Hollywoodi staarid Kevin Bacon ja Kyra Sedgwick on kaugelt sugulased, olles juba ligi 30 aastat abielus, mis on näitlejate puhul üsna haruldane.

Kaks staari abiellusid 1988. aastal ja neil on kaks täiskasvanud last, tütar Sosie Bacon ja poeg Travis Bacon, edastab foxnews.com. 

Kyra Sedgwick ja Kevin Bacon / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix
Kyra Sedgwick ja Kevin Bacon / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

«Saime juhuslikult teada, et oleme kaugelt sugulased. Tegelikult on USA valgenahalised elanikud kõik omavahel suguluses esimeste sisserändajate kaudu, kes saabusid Põhja-Ameerikasse 17. sajandil,» nentis Sedgwick.

Praegu 51-aastane Sedgwick ja 59-aastane Bacon osalesid saates «Finding Your Roots with Henry Louis Gates Jr.», kus nende sugulus ilmnes.

Kevin Bacon ja Kyra Sedgwick
Kevin Bacon ja Kyra Sedgwick Foto: Charles Sykes/AP/Scanpix

Gates on Harvardi ülikooli afroameerika ajaloo professor, kes on uurinud mitmete staaride sugupuud.

Sedgwicki ja Backoni puhul leidis ta, et nad on seotud üheksa põlve tagasi elanud ühiste esivanemate kaudu.

Staaride sõnul on nad alati teineteise poole tõmmet tundnud ja nende abielu on õnnelik, kuna nad on võrdlemisi sarnased.

Kyra Sedgwick ja Kevin Bacon
Kyra Sedgwick ja Kevin Bacon Foto: Dimitrios Kambouris/AFP/Scanpix

Kevin Baconi väga kauged esivanemad elasid Bristolis, nende seas oli ka kveeker Henry Comly, kelle kohta on täpsed andmed 1633. aastast.  Samuti on ta suguluses 13. sajandi Inglise kuninga Edward I, kes sõdis šotlastega ja vallutas nende alasid, võideldes legendaarse William Wallace’iga.

Lisaks on Kevin Bacon otseses suguluses kolleegi Brad Pittiga, kelle esivanemad samuti on kuningas Edward I perekonnast.

Brad Pitt
Brad Pitt Foto: Jennifer Graylock/Jennifer Graylock/Sipa USA/Scanpix

Sedgwicki esivanemad mängisid tähtsat rolli Briti saartelt Põhja-Ameerikasse väljarändamisel, Uus-Inglimaa loomisel ja sõdimisel Ameerika iseseisvussõjas (1775 – 1783), milles 13 Põhja-Ameerika kolooniat tahtsid saada Ühendkuningriigist sõltumatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles