Video: USA pesapallistaar sai «Troonide mängus» kõrvalosa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noah Syndergaard
Noah Syndergaard Foto: AL BELLO/AFP/SCANPIX

Ameeriklasest pesapallistaar, New York Mets meeskonna söötja Noah Syndergaard on sarja «Troonide mäng» suur fänn ja selle tõttu andsid produtsendid talle kõrvalosa.

Rolli mängis 24-aastase Syndergaardi kaasamisel ka see, et ta on Skandinaavia juurtega, nähes välja nagu võimas blond viiking, edastab news.com.au.

Noah Syndergaard
Noah Syndergaard Foto: AL BELLO/AFP/SCANPIX

Syndergaardi agendid võtsid sarja tegijatega ühendust ja sportlane kutsuti proovivõtetele, kus ta rääkis, et andis oma kinnastele nimeks Jon Snow ja Tyrion Lannister. «Troonide mängu» produtsentidele ja teistele tähtsatele ninadele Syndergaardi etteaste meeldis ning nad andsid talle Lannisteri sõduri rolli, milles ta kasutab oda ja tapab dothraki.

«Arvasin, et minust saab öise vahtkonna liige, kuid hoopis Lannisteri poolehoidja, kes on lahingus,» teatas pesapallur.

Syndergaardi sõnul ei näinud ta enda etteastet varem, sest «Troonide mängu» tehakse lekete tõttu suure saladuskatte all. Samuti ei tohtinud mitte ükski tehnilise meeskonna liige ega näitleja teha võtteplatsil endast ja teistest fotosid ja videoid ega riputada neid sotsiaalmeediasse.

Noah Syndergaard
Noah Syndergaard Foto: Rich Schultz/AFP/Scanpix

Syndergaardi ajutine osatäitmine oli lühike, isegi natuke lühem kui Briti laulja Ed Sheerani oma, kuid ta sai parema vastuvõtu kui Sheeran.

Kaader seriaalist «Troonide mäng». Pildil Ed Sheeran ja Maisie Williams
Kaader seriaalist «Troonide mäng». Pildil Ed Sheeran ja Maisie Williams Foto: Helen Sloan/AP/Scanpix

Sheeran sattus sotsiaalmeedias naeru alla, et ta roll koosnes lõkke juures istumisest, jäneseliha söömisest ja laulmisest, kuid ta ütles ka paar lauset.

Syndegaardil seevastu ei olnud midagi öelda, kuid ta tegevus rääkis rohkem kui sõnad.

Pesapallistaari tegelane on «Troonide mängus» lahingus, kus oli palju verd, surnukehi ja vigastusi. Võtted tehti Hispaanias ja ta tahtis sealt paar filmimõõka suveniiridena kaasa tuua, kuid nüüdsete karmide turvatingimuste juures see ei õnnestunud.

«Igatahes on üks minu unistustest teoks saanud, sest sain rolli oma lemmikseriaalis «Troonide mängus». See kogemus on palju väärt,» lausus pesapallistaar.

Noah Syndergaard (heledate juustega, keskel)
Noah Syndergaard (heledate juustega, keskel) Foto: Kathy Kmonicek/AP/Scanpix

Juba mõnda aega liiguvad jutud, et «Troonide mängu» tegijad on pakkunud kõrvalosa ka vabavõitluse staarile Conor McGregorile, kes peaks oma välimuse poolest sobima, kuid midagi täpsemat ei ole teada.

Conor McGregor
Conor McGregor Foto: Julio Cortez/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles