Hollywoodi näitlejapaar Anna Faris ja Chris Patt lahutavad 8 aastat kestnud abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Faris ja Chris Pratt
Anna Faris ja Chris Pratt Foto: SCANPIX

Hollywoodi armastatud näitlejapaar Chris Pratt ja Anna Faris on teatanud ootamatust lahutusest. Näitlejad jagasid sotsiaalmeedias teadet, et on lõpetanud enda kaheksa aastat kestnud abielu. 

Chris Pratt ja Anna Faris
Chris Pratt ja Anna Faris Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

«Teatame kurbusega, et oleme ametlikult lahus. Me proovisime tõsiselt päästa enda suhet pikka aega ja me oleme tõesti pettunud. Meie pojal on kaks vanemat, kes armastavad teda väga. Soovime kogu olukorda hoida võimalikult privaatsena ja püüame eludega edasi minna. Me siiani armastame üksteist ja jagame ka edaspidi ühist aega.»

Chris Pratt ja Anna Faris / Scanpix
Chris Pratt ja Anna Faris / Scanpix Foto: SCANPIX

38-aastane Chris, täisnimega Christopher Michael Pratt on tuntud fantaasiafilmidest «Jurassic Park» ja «Guardians Of The Galaxy». Temast kaks aastat vanem Anna Faris on eestlastele teada filmidest «Lost In Translation ja «Scary Movie» osadest. Noored kohtusid «Take Me Home Tonight» filmivõtetel. 2009. aastal teatasid noored armunud kihlumisest. Kooselust on sündinud poeg Jack, kes saab sellel kuul 5-aastaseks, vahendab Hello Magazine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles