Valgest Majast kinga saanud Scaramucci ei ole kaotanud huumorimeelt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Scaramucci
Anthony Scaramucci Foto: YURI GRIPAS/REUTERS/Scanpix

Valge Maja pressijuhi kohal vaid väga lühikest aega olnud Anthony Scaramucci ei ole oma huumorimeelt kaotanud, jagades Twitteris Comedy Centrali «The President Show» videot, mis räägib temast Valges Majas.

Anthony Scaramucci rollis näeb näitleja Mario Cantonet ning president Donald Trumpina esineb Anthony Atamanuik. Scaramuccit kutsutakse meedias juba mõnda aega hellitavalt Mooch.

Anthony Scaramucci
Anthony Scaramucci Foto: YURI GRIPAS/REUTERS/Scanpix

Scaramuccile tema kohta käiv sketš meeldis ja ta teatas Cantonele, et kutsub ta restorani õhtusöögile. Näitleja Cantone ei saanud restoranikutset kohe kätte, sest Scaramucci saatis selle kogemata teisele Cantonele, kes ei ole näitleja.

Tundub, et Scaramucci ei oska tänapäevaseid meediavõimalusi õigesti kasutada. Ta pani internetti nimetatud sketši osana 45-minuti pikkusest CNNi videost, kuigi ta oleks võinud panna ainult sketši lingi.

Lisaks tööle kaotas Scaramucci ka pere, sest ta naine Deidre Ball andis sisse lahutuse, olles üheksandat kuud rase. Paari poeg sündis juuli lõpul, kui Scaramucci oli vaid paar päeva Valge Maja pressijuht olnud.

Balli teatel ei meeldinud talle, kuidas ta mees president Trumpi ees lömitas.

USA presidendi Donald Trumpi pressijuhina on töötanud neli meest: Jason Miller, Mike Dubke, Sean Spicer ja Anthony Scaramucci.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles