Rakvere hirmul: ringi liigub pervert

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Rakverelanna hoiatab sotsiaalmeedias kaaskodanikke perverdi eest, kes väidetavalt ainuüksi eilse jooksul kaht naist ründas. Politsei on tema sõnul asjast teadlik. 

«Täna sain kogeda seda kui õudsas maailmas me elame, kui käisin tavapärast tervisekõndi tegemas,» kirjutab Maris Leppik Facebookis. «Olin juba Pajustisse jõudmas, kui 100 meetrit enne Pajusti silti ründas mind selja tagant mees, kes hakkas mind tirima, samal ajal endal pükse maha lükates,» kirjeldab eilset juhtunut šokis naine. «Rabelesin end lahti, jooksin nii kiiresti, kui suutsin, ja helistasin politseisse,» lisab ta. Tema kirjelduse järgi oli meesterahvas umbes 180 cm pikk, kiitsakas ning tema kõrvad hoidsid peast tugevalt eemale.

Rünnaku ohvriks sattunud naise sõnul oli tema eilse jooksul arvatavasti juba teine ohver, esimene olevat olnud Põhjakeskuse juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles