Weekend Festivali teisel päeval alustati 31 väärteomenetlust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival Baltic teine päev.
Weekend Festival Baltic teine päev. Foto: Toni Läänsalu

Weekend Festivali teine päev oli politseile samuti töörohke. Eilse hommiku algusest täna hommikul kella kümneni on politsei pidanud lahendama 40 juhtumit.

Kriminaalmenetlusi alustati Weekendi teisel päeval kolm, väärteomenetlusi 31, kirjutab Pärnu Postimees. Väärteomenetlustest pea pooled olid seotud väikese koguse narkootilise aine omamise või tarvitamisega. Politseijaoskonda toimetati 85 isikut, kellest 19 olid alaealised. Alkoholiga liialdamise tõttu viidi kainema 25 pidulist.

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimeri sõnul on endiselt probleemiks võltsitud käepaelte müük. «Palume kõigil, kellele on seetõttu tekitatud varalist kahju, teha politseisse avaldus,» ütles Sinimeri.

Kaotatud asju viidi politseile 63, millest pea pooled on juba omanikule tagastatud. Peamiselt on kaotatud mobiiltelefone, rahakotte, pangakaarte ja dokumente. Oma vara kaotamisel või võõra vara leidmisel tuleks festivalialal pöörduda politseitelki.

Lääne prefektuuri Facebooki lehelt leiab viite lehele, kus jagatakse reaalajas infot linnast ja festivalialalt leitud esemete kohta, mis on politseisse jõudnud. Saamaks tagasi esemeid, mille kohta lehel info avaldatud, tuleb pöörduda politseinike poole või helistada numbril 444 6500 või 5308 6177.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles