Selgus näosaate esimene osaleja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt finaal
Su nägu kõlab tuttavalt finaal Foto: Erlend Štaub

«Suvistes seitsmestes» selgus, et «Su nägu kõlab tuttavalt» uues hooajas teeb kaasa Hele Kõrve!

Laulev näitlejanna ootab uut hooaega elevusega. «Olen väga positiivselt meelestatud ja põnevil. Vaatame, mis juhtuma hakkab!» sõnab ta.

Hele Kõrve «Suvistes seitsmestes»
Hele Kõrve «Suvistes seitsmestes» Foto: TV3

Näosaatesse on oodatud Hele Kõrvet juba esimesest hooajast saati. Küsimusele, miks Hele alles kuuendal hooajal nõustus, vastas ta: «Eelnevatel aastatel on olnud muid tööalaseid ja perekondlikke kohustusi, mistõttu pole ka ajaliselt klappinud. Nüüd on siis võimalus omal nahal tunda seda intensiivset ja omamoodi teistsugust kogemust, millest kollegid on rääkinud, kes selles protsessis kaasa on löönud!»

Hele Kõrve
Hele Kõrve Foto: Triin Maasik

Eelistust parodeeritavate rollide osas Helel pole, seega suure tõenäosusega võib näha teda saates nii rokkimas, tantsimas, aariaid laulmas või hoopiski räppimas. «Oleks väga tore, kui saaks erinevaid karaktereid katsetada! Väike sabin tuleb alati kasuks, teen nagu oskan. Puhas professionaalne huvi!» on Hele põnevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles