Laura Kõrgemäe ekskallim: ma ei ole Laurat löönud, kaitsesin vaid end

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe koos uue kallima Viljariga
Laura Kõrgemäe koos uue kallima Viljariga Foto: Instagram

Loetud tunnid pärast verist arveteklaarimist Laura Kõrgemäe ja tema kallima vahel ütleb skandaali sattunud Viljar Paulus, et olukorrast on jäänud vale mulje ning tema naist peksnud ei ole.

«Kaitsesin vaid end. Laura vägivaldsuse eest,» ütleb Laura Kõrgemäe ekskallim Viljar Paulus, kes hoidis eile öösel toimunud intsidendi ajal naist kinni tema rahustamiseks, kuid naisepeksja ta enda sõnul ei ole.

«Rohkemat ma öelda ei soovi, eks igaüks vastutab oma sõnade ning tegude eest ise,» lisab Viljar, kes Laura osas avaldust politseile teha ei plaani. Noored olid koos loetud kuud.

Eilsel Weekend Festivalil jäi paarike festivalikülastajatele silma tulise sõneluse ja omavahelise arveteklaarimisega otse festivali keskel. Tüli paisus öötundideks sedavõrd suureks, et sekkuda tuli ka politseil. Mõlemad tüli osapooled jagasid politseile omapoolset versiooni juhtunust. 

Laura Kõrgemäe Elu24-le toimunu osas kommentaare jagada ei soovinud. 

Eile öösel sai politsei väljakutse Pärnu linna Eha tänavale, kus pealtnägijate sõnul toimub konflikt mehe ja naise vahel. Kiirabi vaatas konflikti osapooled üle. Sündmuskohalt võttis politsei 33-aastase mehe kaasa. 

Laura Kõrgemäe koos kallimaga «arveid klaarimas»
Laura Kõrgemäe koos kallimaga «arveid klaarimas» Foto: Gertrud Alatare
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles