Suur galerii ja video! Esimene päev pildis: Weekendi avapauk pakkus muusikajoovastust kümnetele tuhandetele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algas Pärnu rannas kolmas Weekend Festival Baltic, mis toob suvepealinna ligemale 80 artisti Eestist ja välismaalt.

Festivaliväravad avati kell 15, samal ajal lükkab peo käima Filatov ja Karas, kes meelitab esimesed väravast sisse pääsnud noored WKNDi lava juurde. 

Kolmepäevane festival saab tugeva avalöögi, lavadel astuvad üles muusikamaailma tähed 19aastane Alan Walker, produtsent-DJ Armin van Buuren, Austria duo Camo & Krooked, Ameerika hiphop duo Sremmurd ja paljud teised. 

Alan Walker on 19aastane Norra noormees, kes on viimaste aastatega tõusnud elektroonilise muusika tippu. Hittlood “Faded” ja “Sing me to sleep” on kõlanud miljonite inimeste raadiotes, seda Eestiski. Walker alustas miksimist oma magamistoas, praegu teeb noormees koostööd maailma esinumbritega, esinedes suurlavadel kogu maailmas. 

Alan Walker astub publiku ette festivali pealaval täna kell 16.

Armin van Buuren on Hollandist pärit produtsent-DJ, kes on elektroonilise muusika legend. Arvukaid auhindu võitnud ja eri maailmalavadel esinenud van Buuren on üks tuntumaid plaadikeerutajaid, kelle nime teab iga EDMi austaja. 

Armin van Buuren astub pealaval üles südaööl.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles