Pläruskandaali sattunud Anu Saagim ja kamp pääsesid karistuseta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Kuvatõmmis videost

Üle-eelmisel nädalal paiskus meediasse skandaal, kui Õhtulehe loovjuht Anu Saagim, Telegrami peatoimetaja Mariann Joonas koos värvika seltskonnaga otsesaates «Tere, teile on telegram» kanepit tõmbavad. Politsei- ja piirivalveamet reageeris teemale kohe ja nüüd on selgunud ka politsei otsus.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo talituse juht Rait Pikaro:

«Asjaosalistega on tänaseks vesteldud, välja arvatud ühega neist, kellega ei ole seni õnnestunud kontakti saada. Vestluste käigus ei tulnud välja midagi sellist, mis oleks andnud alust alustada menetlust. Usun, et videos esinenud inimesed mõistsid politsei muret ja reaktsiooni narkootikumide populariseerimise suhtes. Selgitasime ka osalistele, et sellisel viisil tähelepanu püüdmine võib anda halba eeskuju. Me kõik oleme kellelegi eeskujuks ja seda peaksid eriti meeles pidama avaliku elu tegelased ning arvamusliidrid, kes kujundavad paljude noorte mõttemaailma ning käitumisharjumusi. Usun, et lõpuks mõistsime olukorda sarnaselt. Tulevikus võiks avalikes esinemistes pühenduda tervislike eluviiside propageerimisele ja riskikäitumise vähendamisele.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles