Marilyn Jurman: avalikus kohas imetamine ei ole selleks, et eksponeerida enda uhket rinnapartiid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman
Marilyn Jurman Foto: Instagram

Kolmekuuse beebitüdruku ema Marilyn Jurman kirjutab ajakirjas Pere & Kodu Eesti ühiskonnas siiani taunitaval teemal nagu avalikus kohas rinnaga toitmine. 

Marilyn Jurman
Marilyn Jurman Foto: Instagram

Värske blogija Marilyn Jurman kirjutab ajakirja kaante vahel, et sellel teemal ajendas teda mõtteid jagama elukaaslane Janno, kes on naisele öelnud, et Marilyn tunneb avalikus kohas imetades end eriti mugavalt ja tundub, nagu oleks naisel lihtsalt soov enda uhket rinnapartiid demonstreerida. 

Marilyn Jurman koos elukaaslase Jannoga
Marilyn Jurman koos elukaaslase Jannoga Foto: Instagram / Helene Vetik

Marilyn on sellest arvamusest ilmselgelt häiritud ja selgitab, et tegelikult proovib alati leida võimalikult vaikse koha juhul, kui laps peaks avalikus kohas süüa soovima:
«Kui Rumi nutab, siis ma tõesti ei mõtle, et jehuu, mul on võimalus oma tissi välgutada, vaid vaatangi ümberringi, hindan olukorda, võitlen enda sees oleva ebamugavustundega, et mida teised minust küll arvavad ja samal ajal siiski proovin Rumile nibu sealsamas võimalikult ruttu suhu saada,» räägib Marilyn. 
Naine tegi ka avastuse, et sama palju, kui teda häirivad avalikus kohas suitsetajad, häirib teisi see, kui ta rinnaga avalikus kohas tütart toidab. Ja neile, kelle jaoks tekitab avalikus kohas beebit toitev ema  vastumeelsust, on Marilynil arvamus, et emad ei kasuta imetamist ära selleks, et oma rinnapartiid eksponeerida. Eesti inimestel on selles osas veel pikk tee areneda. 

Jurman
Jurman Foto: Instagram/ Marilyn Jurman

Väike Rumi nägi ilmavalgust aprillikuus. Imeline nimi sai tütrele pandud Pärsia kuulsa poeedi järgi. Jaapani keeles tähendab Rumi ilu voolavust. Saa osa Marilyni blogist siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles