Lõbus automüügikuulutus: Marty McFly valiks DeLoreani ajamasina asemel autoelamu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DeLoreani ajamasin
DeLoreani ajamasin Foto: Wikipedia.org

Leheküljel auto24.ee müüakse autoelamut, mis selle müüja sõnul ei ole autoelamu vaid ajamasin, sest selle abil saab nii minevikku kui tulevikku.

Autoelamu fotode juures on tekst: «Kui Marty McFly filmist «Tagasi tulevikku» saaks uue võimaluse ajas rändamiseks, valiks ta DeLoreani asemel just selle Fiat Ducato! Ka uuel omanikul on suurepärane võimalus selle masina abiga külastada nii minevikku kui ka tulevikku!»

DeLoreani ajamasin / wikipedia.org
DeLoreani ajamasin / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org
Autoelamu / wikipedia.org
Autoelamu / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

«Meie jaoks tundub iga hetk viimasest kahest aastast selle autoga justnagu oleks see kõik toimunud eile! Meie elu on selle paari aastaga koos selle ratastel majaga muutunud kardinaalselt, kuna just tänu temale on avanenud võimalus kogeda uskumatuid ja usutavaid kogemusi ja seiklusi üle kogu Euroopa. Teist nii tubli kaaslast sa ei leia!»

Lisaks olevat see kuue iste- ja viie magamiskohaga ratastel elamu üsna ruumikas.

«Ajarännak su elu parimatesse hetkedesse! Reisides ei pea te kannatama kunagi igavuse või seltskonna puuduse käes, kuna buss on äärmiselt mahukas - kuuel inimesel on lubatud selles ametlikult sõita ning viiel inimesel on ametlikult koht magamiseks ja kui väga vaja, saab kuus inimest ka magama panna».

Müüja sõnul saab sellega teha ajarännaku parimatesse restoranidesse ja hotellidesse.

«Kulinaarse inspiratsiooni aitab välja elada  kahe auguga gaasipliit, NB! koka pead ise kaasa meelitama, aga kes saakski kutsele nii ägedasse elamusse vastu panna? Elu teevad võrratult mugavaks dušširuum ja WC - kui paljud hotellid lubavad sulle pesemisvõimalusi kodust tööle? Sa ei pea enam kunagi sissemagamise tõttu pesemata peaga kohtumisele või tööle ruttama!»

Müüja arvates ei ole vahet, milline aastaaeg on lemmik, sest ka külmema ilmaga on koduke eluks kõlbulik, kuna küttekehaks on väike aga tubli ja ökonoomne gaasiahi. Autol olemas 2 gaasiballooni nii Eesti kui ka Hispaania balloonide ühendamise võimalusega.

Tegemist olevat unikaalse autoga, kuna selle eelmine omanik ehitas vrakist põhimõtteliselt uue auto, sellesse on pandud palju soojust ja armastust.

«Maja süda põksub selle sees viibijatele soojalt, mõlemad akud on väga korralikud. Sisemiseks akuks on suur geelaku ning auto enda aku sai umbes aasta tagasi ära vahetatud. PS! Natuke huumorit! Valgustus töötab päikesepatarei pealt väga lõbusasti! Ehk siis - olgem ausad, elektri süsteem vajaks pisut putitamist asjatundja poolt».

Müügikuulutuse kohaselt on sel masinal reguleeritavad õhkpadjad, mootoriks 1,9 d 60 kW diisel. Võidusõidu masinaks ilmselt ei sobi, aga Hispaania mäed on temaga läbi sõidetud.

«Ajarännak oma majaga tulevikku! Eriliseks teeb bussi asjaolu, et ta on tõesti nagu üks korralik ja kindel maja, tal on vaid üks uks! Aga selle eest on aga nii juhil kui kõrvalistujal uskumatult palju ruumi erinevate asjade paigutamiseks».

See ajamasin kinkivat täieliku vabaduse, kuna peavari on omast käest võtta nagu kilpkonnal.

«Nii uskumatu, kui see ka esialgu ei tundu, see on nii . Räägime omast kogemusest! Kui sooviksime edasi anda kõiki karavaniga rändamise positiivsed pooli, peaksime kirjutama raamatu! Aga seda väidame küll, et sa ei pea enam mitte kunagi muretsema peavarju pärast, kuna oled nagu kilpkonn, reisid koos oma majaga. Ja ainult karavaniga saad kogeda erinevate maade tõelisi võlusid, kuna pargid vastavalt oma tujule ja pere/reisikaaslaste soovidele kas mõnele festivalile või rahuliku järve kaldale».

Marty McFly on tegelane «Tagasi tulevikku» (Back to the Future) filmitriloogias. Teda kehastab Michael Fox. 

Marty McFly (Michael Fox) / wikipedia.org
Marty McFly (Michael Fox) / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles