Grete kahetseb uut suhet?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein kallimaga
Grete Klein kallimaga Foto: Instagram

 «Tihti võetakse kaalust alla, kui minnakse uude suhtesse ja/või on stress. Ta ei ole läinud kauniks, vaid on kurva pilguga,» räägib Elu24-le kehakeele ekspert Atali Stahlman, kelle sõnul ei näe Grete Klein õnnelik välja. 

«Grete Kleini sotsiaalmeedia pilte vaadates on tal õnnetu pilk. Olek ja kehakeel on sissepoole suunatud. Kui inimene võtab piltidel poose, millel ta katsub oma keha - see on alateadlik kaitse,» räägib Atali ja lisab: «Kui inimene eksponeerib ja rõhutab oma kõhnust, tähendab see, kas suhe või tema ise on õnnetu.»

Elu24 kirjutas nädala alguses, et on fänne, kes on Grete Kleini pärast mures ning lausa pahandavad näitlejaga sotsiaalmeedia kommentaariumis tema kõhna välimuse pärast. Klein, kes on uues suhtes teleprodutsent Ergo Kullaga, on viimasel ajal olnud oma Instagrami kontol aktiivne, jagades jälgijatega palju, mis toimub tema uues suhtes. 

Stahlman esitab küsimuse: «Võimlik, et Grete Klein on uues suhtes õnnetu. Ehk on tal uue suhtega tekkinud mingid kahtlused või on midagi välja tulnud, mida ta enne ei teadnud? Võib-olla ta kahetseb eelmisest kaaslasest lahkuminekut?»

«Õnnelik inimene niisugune välja ei näe, midagi on valesti, kas seal suhtes või temas endas,» sõnab ekspert lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles