Beebilõust vabaneb vanglast mõne päeva pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebilõust
Beebilõust Foto: Instagram

Röövi eest reaalse vanglakaristuse saanud räppar Beebilõust vabaneb justiitsministeeriumi esindaja sõnul 4. augustil. Eeloleval nädalavahetusel peaks mees esinema Hip Hop festivalil – millisel kuupäeval täpsemalt, ei oska korraldaja veel öelda. 

Justiitsministeeriumi avalike suhete talituse nõuniku Teele Sihtmäe teatel vabaneb Andrus Elbing kinnipidamisasutusest reedel, 4.08.17, mil mehel saab kantud Harju maakohtu poolt mõistetud karistus. Beebilõustana tuntud räpparile mõisteti röövi eest kolmeaastane vanglakaristus, millest reaalselt tuli tal trellide taga veeta kuus kuud. 

Kohus tunnistas Andrus Elbingu süüdi relvastatud poeröövis, mis pandi toime psüühilist vägivalda kasutades ja relvaga ähvardades. Vabanemise järel ei tohi Beebilõust kahe ja poole aasta pikkuse katseaja jooksul tarvitada uimasteid ja alkoholi; samuti ei tohi ta omada, kanda või kasutada relva. Lisaks peab Elbing osalema sotsiaalprogrammis ja olema kriminaalhooldaja järelevalve all. 

Kuressaares sündinud luuletaja ja räppar Beebilõust on ka varem seadusega pahuksisse sattunud ning kokku seitse aastat vangis olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles