Risttolmnemine Eesti näitlejate moodi ehk kes, keda ja kellelt üle on löönud (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirtel Pohla ja Priit Võigemast filmis «Teesklejad».
Mirtel Pohla ja Priit Võigemast filmis «Teesklejad». Foto: Kaader filmist

Eesti näitlejate ringkond on alati sumisenud nagu mesitaru, mistõttu on «risttolmlemine» parajalt hea termin selle tralli kohta, mis nende eraelus toimub. Partnereid vahetatakse tihti ja kuna ringkond on enamjaolt sama, siis liigutaksegi ühe juurest järgmiseni, mõne väikese kõrvalepõikega.

Jaanus Rohumaa ja Heidy Purga 

2008. aastal hakati kuluaarides sahistama, et toona Eesti Laulu eestvedajana töötanud Heidy Purga on läinud lahku oma kauaaegsest kallimast, DJ Critikalina tuntud Bert Prikenfeldist. 

EV91. Heidy Purga.
EV91. Heidy Purga. Foto: Raigo Pajula / PM / Scanpix

2009. aastal räägiti, et lavastaja, näitleja ja president Toomas Hendrik Ilvese koosseisuvälise kultuurinõuniku Jaanus Rohumaa abielu teatrikunstnik Mae Kiviloga olevat karil ning Rohumaa uueks väljavalituks olla just nimelt Heidy Purga. Paar oma suhet ei kinnitanud, kuid samal aastal nähti neid käsikäes jalutamas vanalinna öös ja suundumas ühise elamise poole. Praeguseks on Purga ja Rohumaa paar olnud pikka aega ning nende peres kasvab poeg Villiam. Purga ja Prikenfeldt mängivad siiani koos sõbralikult DJ-dena plaate. 

Riigikogu liige Heidy Purga ja Eesti Vabariik 100 korraldustoimkonna juht Jaanus Rohumaa.
Riigikogu liige Heidy Purga ja Eesti Vabariik 100 korraldustoimkonna juht Jaanus Rohumaa. Foto: Erlend Štaub

Raivo E. Tamm ja tema kolm naist

Raivo E. Tamm oli abielus näitleja Külli Palmsaarega, kes pärast lahkuminekut oli suhtes Heino Seljamaaga. Viimane omakorda on olnud abielus näitlejanna Liina Tennosaarega, kes oli pikalt suhtes Egon Nuteriga. 1997. aastal abiellus Raivo E. Tamm näitlejanna Katariina Lauguga, kes hakkas kandma perenime Lauk-Tamm. Enne Raivot oli Katariina abielus näitleja Indrek Sammuliga, kellega heideti paari lavakateedri päevil.

Abc Motorsi Renault esinduses anti üle Aasta Auto tiitel ja mürtsus rokenroll Rock Hotel'i esituses. Raivo E. Tamm
Abc Motorsi Renault esinduses anti üle Aasta Auto tiitel ja mürtsus rokenroll Rock Hotel'i esituses. Raivo E. Tamm Foto: Erlend Štaub

Aastal 2005 tuli avalikuks, et Raivo on uues õnnelikus suhtes näitlejanna Helena Merziniga, kel seljataga kooselu Jüri Lumistega. Raivol on kolm last, üks ühine Helenaga. 

Marten Kunigas ja naised

Elina Pähklimägi käib Marten Kuningaga / Elu24.ee
Elina Pähklimägi käib Marten Kuningaga / Elu24.ee Foto: elu24.ee

Elina Pähklimägi-Purde deitis kunagi Marten Kuningaga, kes on koos olnud ka Anni Arroga. Samamoodi nagu Ivo Uukkivi on olnud koos nii Anni kui Britta Vahuriga ja on Marten olnud suhtes nii Anni Arro kui Elina Pähklimägi-Purdega. 

Anni Arro ja Marten Kuningas läksid lahku Hollywoodi taksopeatuse ees laupäeva öösel kella ühe paiku 27.02.10
Anni Arro ja Marten Kuningas läksid lahku Hollywoodi taksopeatuse ees laupäeva öösel kella ühe paiku 27.02.10 Foto: paparatso

Elina Pähklimägi-Purde ja Andrus Purde abiellusid 2014. aasta mais ning juunis sündis paari perre tütar Mia. 

Pohla, Kaljujärv, Tuisk ja Kuurmaa

Näitlejad Mirtel Pohla ja Rasmus Kaljujärv olid koos kuus pikka aastat. 2006.aastal kirjutas Kroonika, et Mirtel ja Rasmus olid lahku läinud just Tambet Tuisu pärast. Rasmus Kaljujärve omakorda seostati lauljatar Lenna Kuurmaaga. Kuigi mõlemad kinnitasid, et on vaid sõbrad, käidi koos predidendi vastuvõtulgi. 

Rasmus Kaljujärv ja Lenna Kuurmaa tänavusel presidendi vastuvõtul
Rasmus Kaljujärv ja Lenna Kuurmaa tänavusel presidendi vastuvõtul Foto: Raigo Pajula

2009. aastal sahistati teatrikuluaarides, et Tambet ja Mirtelgi on oma tormiliselt alanud suhte lõpetanud. 2010. aastal aga räägiti, et nii Tambet kui ka Rasmus püüavad mõlemad Mirtelit tagasi võita. 

Kuuldavasti ajanud Mirteli endast lõplikult välja Delfi TV-le antud kelmikas intrevjuu, kus Rasmus suudleb R2 aastahiti peol Lenna Kuurmaaga.

Eesti Vabariik 93. Vabariigi aastapäeva kontsert ja presidendi vastuvõtt. MIRTEL POHLA ja VEIKO ÕUNPUU. / MIHKEL MARIPUU/PM/SCANPIX BALTICS
Eesti Vabariik 93. Vabariigi aastapäeva kontsert ja presidendi vastuvõtt. MIRTEL POHLA ja VEIKO ÕUNPUU. / MIHKEL MARIPUU/PM/SCANPIX BALTICS Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Aasta 2010 tõi Mirteli ellu karismaatilise filmirežissööri Veiko Õunpuu. Tänaseks on Mirtel ja Veiko aga Kroonikale teadaolevalt lahus.

Lenna Kuurmaa ja Mirtel Pohla muutusid Roy Strideri jõulumuinasjutus Pilvepiiri kuningriigi printsessideks
Lenna Kuurmaa ja Mirtel Pohla muutusid Roy Strideri jõulumuinasjutus Pilvepiiri kuningriigi printsessideks Foto: Rene Türk

Ivo Uukkivi ja tema kaunid kallimad

Britta Soll
Britta Soll Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Näitleja Ivo Uukkivi oli pikka aega suhtes näitleja Kristel Leesmendiga ning neil on ühine tütar Ulrike Brett. Pärast Leesmendist lahkuminekut sai Uukkivist kokapreili Anni Arro kallim. 2004. aasta alguses tunnistas Anni ema Epp-Maria Kokamägi, et Ivo ja Anni on tõesti paar, seejuures üsna värske. 2007. aastaks sai seegi suhe läbi ning Uukivit seostati uue kaunitariga, Britta Talvinguga, kes hiljem oli suhtes filmiprodutsent Juhani Sauliga. 2013. aastal abiellus Britta ärimehe Allan Solliga. 

Näitlejad Mari-Liis Lill ja Ivo Uukkivi.
Näitlejad Mari-Liis Lill ja Ivo Uukkivi. Foto: Arno Mikkor / Raigo Pajula / presidendi kantselei

2008. aastal sahistati, et Uukivi on leidnud uue kaaslase Mari-Liis Lille näol. Nüüdseks on Mari-Liisil ja Ivol poeg Uku Kutt.

Pärast Ivost lahkuminekut ei jäänud Annigi kauaks vallaiseks ning heitis ühte muusiku Marten Kuningaga. 2010. aastaks oli asi aga igatahes otsas ja ka Anni tunnistas, et nad on lahku läinud. 2014. sai Anni esimest korda emaks kallima Marko Erlachiga. Mõni kuu tagasi sai esimest korda isaks Marten Kuningaski -  Marteni lapse emaks on barista ametit pidav Keit Lillemäe. 

Anni Arro koos abikaasa Marko Erlachiga / Elu24.ee
Anni Arro koos abikaasa Marko Erlachiga / Elu24.ee Foto: elu24.ee
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles