9 põhjust: miks prantslannad näevad ALATI nii head välja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Bardot
Brigitte Bardot Foto: SCANPIX

Prantslannad on alati olnud tuntud oma elegantsuse, hoolitsetuse, laitmatu maitse ja rafineeritud kommete poolest. Kuidas neil õnnestub veenda maailma oma vastupandamatuses? Jagame teiega 10 olulist nippi, kuidas vananeda väärikalt nagu üks õige prantslanna. 

1. Aktiivne eluviis peab kestma kogu elu - alusta spordi, joogatamise, idamaiste võitluskunstidega juba täna! 
2. Huumorimeel mõjub tervisele hästi - proovi ümbritseda end inimestega, kes panevad sind naeratama.

3. Hea toit on kui religioon - prantslaste elufilosoofia ütleb, et elame selleks, et süüa. Vii see mõte enda argipäeva. Prantslased naudivad head seltskonda, veini, toitu, aga seda kõike väikestes kogustes. Seepärast on prantslaste kaalunumber sama nii 20-selt kui 40-aastaselt. 

4. Prantslannad lubavad endale vananedes rohkem, mitte vähem.

Tundub, et prantslannad saavad teadmise, mida nad väärt on, juba emapiimaga kaasa. Vanemaks saades, kui lapsed on suureks kasvanud ega vaja enam nii palju tähelepanu, pööravad prantslannad aina enam tähelepanu iseendale. Nad kulutavad palju rohkem raha oma rõõmuks, käivad reisimas ja ostavad kallimaid rõivaid. 40aastane prantslanna ei tunne kahetsust, kui ostab poja Xboxi asemel endale paari korralikke kingi. Enamgi veel, ta on kindel, et tegi õige otsuse: kui tahad Xboxi, siis mine tööle! Lapselaste eest hoolitsevad tavaliselt vanemad, mitte vanavanemad. Seal ei näe keegi vanaemasid kui tasuta lapsehoidjaid.

5. Vanemaks saades ostavad prantslannad vähem, kuid kallemaid rõivaid.

Isegi keskmist palka teenivad naised ostavad hinnalisi ja mugavaid esemeid: kašmiiri, siidi, kvaliteetseid kingi ja vähemalt ühe kalli käekoti. Need asjad moodustavad osa vanemas eas naiste ülielegantsest stiilist.

6. Vanemaks saades muutub prantslannade seltsielu aina aktiivsemaks ja põnevamaks.

7. Vananemine pole haigus, see ei vaja ravi.

Prantslannades ei tekita vanus ja kortsud ebamugavust. Selgelt äratuntav näo ringlõikus kutsub esile üleolevaid muigeid, mitte kadedust. Erinevalt paljudest naistest, kes tahavad iga hinna eest isegi 80aastaselt noor välja näha, leiavad prantslannad, et alates teatud vanusest on kortsude puudumine märk vaimsetest probleemidest. Prantsusmaal on tõelised iluprotseduurid palju populaarsemad kui ilukirurgia ja Botox.

8. Seda, mis sulle sobib, võid kanda igas vanuses - nabapluusid, 

9. Seksuaalsusel ja seksielul pole vanusepiirangut! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles