Ära lase end eksitada: ainult ühes klubis toimub Weekendi ametlik järelpidu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival 2015 sai võimsa lõpu
Weekend Festival 2015 sai võimsa lõpu Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

3.-5. augustini Pärnus toimuva suve suurfestivali Weekend Festival Balticu programm ei piirdu ainult rannas toimuvaga, vaid igal õhtul toimuvad klubis Sunset ametlikud järelpeod.

Kuna Pärnu jookseb inimestest sel perioodil kummi, kasutavad teisedki Pärnu lokaalid ja pop-up klubid ära võimalust, et enda juurde rahvast pidutsema meelitada. 

Festivali korraldaja Gunnar Viese sõnul muutub Weekend Festivali ajal Pärnu totaalselt: "Paljud kohad Pärnus proovivad oma pidusid määrida Weekend festivali järelpeo pähe, aga tegelikult on meil ainult üks ametlik järelpeo koht ja selleks on Sunset, kus mängivad ka festivalil esinevad artistid."

Kolmel õhtul toimuvatel pidudel astub üles tõeline tantsumuusikaartistide koorekiht: neljapäeval on peaesinejaks Don Diablo, reedene peaesineja on Valentino Khan ning laupäevane GTA. Piletid järelpidudele hinnaga alates 12 EUR on müügil www.weekendbaltic.com ja Olerexi tanklates üle Eesti

"Nii kõva line-up'i ei ole mitte ühelgi teistel nn afterpartyl kui ametlikul järelpeol Sunsetis," sõnab lõpetuseks Viese ja kinnitab, et neid, kes Weekendi logo ning visuaale kasutavad, saavad karistatud. 

Neljapäev, 3. august

Don Diablo, The Second Level, Deejay Aav, Kolzar, Kert Klaus, Sven Arusoo

Reede, 4. august

Valentino Khan, MHKL, Bombossa Brothers

Laupäev 5. august

GTA, Macky Gee, MHKL, Futuristik, Coverk x Byte

Klubid avavad uksed igal õhtul kell 23.00, vanusepiirang 18 eluaastat. Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Suve suurimal rannapeol astub üles üle 60 artisti, nende hulgas popmuusika superstaar The Chainsmokers, maailma plaadikeerutajaga nr 1 Martin Garrix, viiel korral DJ Magazine poolt parimaks auhinnatud Armin Van Buuren, jätkuvalt edetabeleid trooniv Clean Bandit, Kanada legend Deadmau5, seksikas ja kaunis Bebe Rexha ning paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles