Khloe tegelik isa, Kimi võlts abielu ja Krisi truudusetus ehk 10 Kardashianite tumedaimat saladust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garv
Kim Kardashian attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garv Foto: Evan Agostini/AP

Kuigi Kardashianite klann sai kuulsaks omanimelise tõsielusaatega "Keeping up with the Kardashians", kus on üles võetud perekonna kõik tähtsamad, kurvemad ning rõõmsamad eluhetked, on saladusi, mida see perekond on proovinud avalikkuse eest pimedas hoida. 

Sarja "Keeping up with the Kardashians" ei filmita turvalisuse pärast mitte ühegi pereliikme päris kodus. Hiigelsuur hääber, mida kutsutakse Jennerite majaks, ei kuulu pereema Krisile ega kellelegi teisele perekonnast.

Kim'i, Khloe, Kourtney ja Robert Jr. isa Robert Kardashian, kes oli Kris Jenneri esimene abikaasa ja laste isa, oli pärast Krisist lahutust abielus naisega nimega Ellen. Elleni sõnul jäi Robertist pärast surma maha memuaare täis märkmik, kus ta kirjeldas, et Kris oli Kimi ja Khloega lapsepõlves väga kuri ning mis kahtlused tal on seoses sellega, kas Khloe tegelikult tema laps ei ole. Kardashianite pere on selleks palju vaeva näinud ja raha maksnud, et Elleni süüdistusi ja väiteid ümber lükata. 

Kris Jenneril oli oma jutusaade, mis võeti eetrist ära pärast ühte kuud. Telefirma juhi sõnul nägi Kris kaamera ees välja igav ning vaatajate numbrid olid liiga väikesed. 

Mis saladusi Kardashianite pere veel hoiab? Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles