Suur peredraama Valges Majas: Scaramucci naine andis lahutuse sisse, olles ise üheksandat kuud rase!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deidre Scaramucci 29. juulil
Deidre Scaramucci 29. juulil Foto: Vida Press

Donald Trumpi Valget Maja kummitab üks skandaal teise järel. Nüüd on kõmuväljaannete küljed vallutanud Valge Maja värske kommunikatsioonijuht Anthony Scaramucci, kellel on käsil suur peredraama.

Nimelt andis Scaramucci abikaasa Deidre kolme nädala eest sisse lahutuse, olles ise viimast kuud rase, vahendab Page Six. 38-aastane naine otsustas väidetavalt lõpetada abielu 53-aastase mehega, kuna tal sai kõrni pidevatest valedest.

Scaramuccide pisipoeg James nägi ilmavalgust sel esmaspäeval, kuid selleks ajaks olid tema vanemad juba lahus.

Scaramucci viibis sünnituse ajal Lääne-Virginias ja ta jõudis alles reedel - neli päeva pärast beebi sündi! - oma last vaatama.  

«Kui James sündis, saatis Anthony naisele tekstisõnumi: «Palju õnne, ma palvetan meie lapse eest!»,» ütles olukorraga tuttav allikas.

Anthony Scaramucci / Scanpix
Anthony Scaramucci / Scanpix Foto: JOSHUA ROBERTS/Reuters

Allika sõnul oli lahkumineku põhjuseks Deidre viha oma abikaasa vastu. «Ütleme nii, et seal oli palju valesid,» sõnas allikas. «Deidre on maruvihane. Nad ei suhtle hetkel üldse. Valu on sügav. Anthony on talle öelnud, et ta on rumal ja Anthony liigast väljas,» seletas allikas. 

Allikate sõnul ei olnud lahutuse põhjuseks keegi kolmas isik ja paar läks eri teid juba pool aastat tagasi. «Ainus, kellega ta hetkel deidib, on Valge Maja läänetiib,» lükkas Scaramucci esindaja igasugused afäärikõlakad ümber.

Deidre Scaramucci 29. juulil
Deidre Scaramucci 29. juulil Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles