Pariisi lapsröövlid kasutavad varastamiseks surnud rotte!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored vargad
Noored vargad Foto: Kuvatõmmis videost

Kurikuulus mustlasgäng, kes valib enda ohvreid Pariisi linnatänavatel asuvate sularahaautomaatide juurest, on kasutusele võtnud uue nipi, kuidas inimeste tähelepanu eemale juhtida. Noored kriminaalid – kaks teismelist poissi ja üks tüdruk – püüti kaamerapildile, kuidas nad näitasid enda ohvrile surnud rotti.

Hiilides naise taha, püüdsid nad tabada naise pin-koodi ja seejärel krabada masinast tulevat raha. Üks kriminaalidest lehvitas naise ees surnud rotti, et teda šokeerida. Sellal, kui nad naist hirmutasid, lükkasid kamraadid ohvrit. Õnneks sekkus juhuslik möödakäija, kes huligaanidega hurjutas. Seetõttu ei saanud noorukid ka oma töö eest raha.

Sellest hoolimata naasesid noorukid peagi sündmuspaika ning valisid uueks ohvriks meesterahva, kes õnneks saatis kamba pikalt. Seejuures oli kambal kaasas ka vanemad mehed, kes neid häda korral vägivalda kasutades aitaksid. Noortel on tähelepanu hajutamiseks mitmeid viise, ent rotilaiba kasutamine on neil uus meetod. Kuna Pariisi linnavalitsus on viimasel ajal võtnud rottide vastu kasutusele suuremad jõud, leiab näriliste laipasid peaaegu igalt poolt. Politsei aga ei viitsi noorukeste kriminaalidega tegeleda, kuna tihtipeale vastavad noored kriminaalid, et neil pole dokumente ja nad on karistamiseks liiga noored.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles