Hirmsaima USA gängi siseelu: relvad, narko ja vägivald

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstol.
Püstol. Foto: Elmo Riig / Sakala

Fotograaf portreeris kardetuima USA gängi elu, näidates rahvale nende vägivaldset elu. 

Pildid näitavad bande liikmeid ühes narkootikumide ja relvadega, samas ka sõpruskonda, kes mälestab hukkunud sõpra. Bloodline’i gang, kellel on hinnanguliselt 35 000 aktiivset liiget, alustas 50ndatel ning selle algne mõte oli võidelda rassilise diskrimineerimise vastu, mis hispaania päritolu inimestele osaks sai. Nüüd on grupeeringust saanud suur kriminaalne organisatsioon, mille keskus asub New Yorgis. Anonüümsele fotograafile sai osaks au näha grupi siseelu, ta nägi nende igapäeva.

Lisaks sellele, et pildid näitavad grupeeringu liikmete hirmsat elu, saab näha ka nende õnnelikke hetki ning seda, kui respekteerivalt nad teineteisesse suhtuvad.  Enamasti satuvad noored grupeeringusse rahaliste raskuste või muude sotsiaalsete probleemide tõttu – üksinda oleks neil lihtsalt nii palju raskem hakkama saada. Vaata pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles