Purjus seltskond visati Ryanairi lennukist välja, kaasreisijad vaid plaksutasid selle peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskond stjuuardessidega kraaklemas
Seltskond stjuuardessidega kraaklemas Foto: Kuvatõmmis videost

Purjus kanakari visati Ryanairi lennukist välja lärmaka käitumise tõttu, kaasreisijad aga ei tundnud ebaõiglusele kaasa, vaid olid personalile hoopis tänulikud. Naised olid napsitanud, mistõttu nad vandusid ja kriiskasid lennukis, mis oli teel Liverpoolist Hispaaniasse Alicantesse.

Videos, mille laadis internetti Josh Daley, saab näha naiskonda, kes vaidleb stjuuardessidega. Kui lärmakas bande pardalt maha saadeti, hakkas publik aplodeerima ja vilistasid lahkujatele.

Seltskond enne lendama asumist / facebook
Seltskond enne lendama asumist / facebook Foto: Facebook

Samal lennul olnud 17-aastane Katie Bridges, kes läks Hispaaniasse enda isale külla, rääkis, et naiste käitumine polnud lihtsalt aktsepteeritav: «Nad olid purjus, lõugasid üksteise ja teiste reisijate peale, kes neil tasa palusid olla. Beebid ja väikelapsed vaatasid seda rõvedust peal. See oli marukehv puhkuse algus. Ma ei saanud isegi vetsu minna, kuna need naised räuskasid vahekäigus. Neile öeldi mitmel korral, et nad istuksid, ent nad ignoreerisid seda. Ma ei kavatse enam kunagi Ryanairiga lennata, kuigi mul on kahju, et personal peab selliste juhtumitega igapäevaselt tegelema.»

Üks seltskonna liige kirjutas juhtumist ka Facebooki, ometigi ei ole tema jutus teragi piinlikkust ega kahetsust. / facebook
Üks seltskonna liige kirjutas juhtumist ka Facebooki, ometigi ei ole tema jutus teragi piinlikkust ega kahetsust. / facebook Foto: Facebook

23-aastane Adam Hunter, kes ka enda sõnul antud lennul oli, rääkis lisaks, et piloot hoiatas räuskajaid, et kui nad maha ei rahune, teeb lennuk peatuse Prantsusmaal. Personal lõpetanud nende pärast isegi alkoholi müümise.

Negatiivseid kommentaare lisati ka Ryanairi sotsiaalmeediasse, üks reisija kirjutas, et naised käitusid nagu loomad, ent see on vaid järjekordne lennureis, mille on rikkunud poissmeeste- või tüdrukute õhtu. 

Vaata videot siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles