Palju õnne! Eesti kaunim naistrummar saab emaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hele-Riin
Hele-Riin Foto: Facebook

Eesti naistrummar Hele-Riin Uib ootab oma esimest last, kes peaks ilmavalgust nägema sügise alguses. 

Hele-Riin Uib on üks väheseid Eesti tipptasemel löök­riistamängijaid Eestis. Trumme mängib ta juba varasest noorusest, tundes end end koduselt nii jazzi, klassika kui roki stiilis.

Andekas Hele-Riin, kes alustas löökpilliõpinguid juba 8 aastaselt, on teada nii klassikutele kui pop-muusika austajatele. Aastatel 2001-2004 oli ta Rahvusooper Estonia sümfooniaorkestri löökpillimängija. Samuti on Hele-Riin olnud külalis-kunstnik Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri, Tallinna Sinfonietta, Tallinna Kammerorkestri, Eesti Piano Orchestra ja NYYD Ensemble'iga. Hele-Riin on ühisprojektides üles astunud lauljannade Laura Põldvere, Liis Lemsalu ja Helin-Mari Arderiga. 
Lava on ta jaganud ka tuntud jazzmuusiku Villu Veski ning Tanel Rubeniga. Aastast 2007 õpetab Hele-Riin löökpillimänguhuvilisi lapsi Gustav Adolfi muusikakoolis. 
Laiemale kuulajaskonnale on Hele-Riin eelkõige tuntud 2Quick Starti ja kunagise Black´i trummarina. 

Soovime head beebiootust Hele-Riinile! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles