Kas uus skandaal Briti õukonnas? Perekonda kuuluv Arthur Chatto paljastas end Instagramis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arthur Chatto
Arthur Chatto Foto: instagram.com

Briti kuningliku pere kõige skandaalsemateks liikmeteks peetakse printsess Dianat, kes hukkus 1997. aastal Pariisis autoõnnetuses ja ja kuninganna Elizabeth II õde, printsess Margareti, kellel oli palju skandaalseid suhteid, mis lõppesid lahkuminekuga ning ta kannatas alkoholismi käes.

Briti meedia teatel pakub neile nüüd konkurentsi printsess Margareti lapselaps, 18-aastane Arthur Chatto, kes avaldas Instagramis endast poolalasti pildi.

Arthur Chatto
Arthur Chatto Foto: instagram.com

Arthur Chatto ema on kuninganna Elizabeth II õetütar Sarah Chatto ja noormees on Briti troonipärimise järjekorras 23.

Sarah Chatto
Sarah Chatto Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix
Printsess Margaret
Printsess Margaret Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment/Scanpix

Kuninganna Elizabeth II kunagine paaž ei häbenenud paljastada oma kehavõlusid, saades ta pilti näinud naistelt palju positiivset tähelepanu.  

Arthur Chatto lõpetab sel suvel Briti eliitkooli, Etoni kolledži, ta harrastab märironimist ja sukeldumist.  Mees sõnas mõni aeg tagais meediale, et ta tahab oma õpinguid jätkata Šotimaal Edinburghi ülikoolis, kus juba õpib ta vanem vend, 21-aastane Samuel.

Sam Chatto tundub olevat oma venna vastand, sest ta ei postita sotsiaalmeediasse endast alasti pilte, vaid filosoofilisi mõtisklusi elu ja surma teemal.

Briti meedia haaras Arthur Chatto poolalasti fotost kinni ja küsis, et kas tegemist on uue kõmutekitajaga, kes võib Briti õukonnale omajagu peavalu valmistada.

Buckinghami palee esindajad ei ole Chatto pilti kommenteerinud, kuid õukonna allika teatel olevat nii kuninganna kui teised pereliikmed noormehe liigsest enesepaljastamisest šokeeritud, kuna see võib mainele halvasti mõjuda. 

Elizabeth II
Elizabeth II Foto: ARTHUR EDWARDS/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles