Tom Hanks hakkab mängima peaosa «Pilveatlase» filmis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BEVERLY HILLS, CA - JULY 31: Executive Producer Tom Hanks accepts the award for "Outstanding Achievement in Movies, Miniseries and Specials" for "The Pacific" onstage during the 26th Annual Television Critics Association Awards at the Beverly Hilton Hotel on July 31, 2010 in Beverly Hills, California.   Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
BEVERLY HILLS, CA - JULY 31: Executive Producer Tom Hanks accepts the award for "Outstanding Achievement in Movies, Miniseries and Specials" for "The Pacific" onstage during the 26th Annual Television Critics Association Awards at the Beverly Hilton Hotel on July 31, 2010 in Beverly Hills, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP Foto: Frederick M. Brown/AFP

Hollywoodi staar Tom Hanks hakkab mängima peaosa filmis, mis põhineb romaanil «Pilveatlas».

Briti kirjaniku David Mitchelli selle pealkirjaga teos mis ilmus 2004. aastal, kirjutab Huffington Post.

Romaan koosneb kuuest loost, mis on kõik eri žanrites ja eri ajastutest, kuid omavahel seotud.

Uue filmi stsenaristideks ja režissöörideks on «Matrixi» tegijad Andy ja Lana Wachowski ning linateose «Lola jooks» looja Tom Tykwer.

«Tegemist on inimkonna eepilise looga, kus minevik, olevik ja tulevik omavahel põimuvad ning kuidas tegevuse mõju võib ulatuda väga kaugele,» seisab filmi kirjelduses.

Hanksil on käsil ka romantiline komöödia «Larry Crowne», milles ta kaasnäitlejaks on Julia Roberts ning  draama «Extremely Loud and Incredibly Close», kus ta mängib koos Sandra Bullockiga.

Praegu on Hanks aga tõsielul põhineva filmi «A Captain´s Duty» võtetel. Seal mängib ta kaubalaeva kaptenit Richard Phillipsit, kelle aluse Somaalia piraadid vallutasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles