Hinnad kosmosest! Palju maksab ööbimine Eestis suviste festivalide ajal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Pärnu
Hotell Pärnu Foto: Mailiis Ollino

Suvised kontserdid ja festivalid on magus aeg majutusasutuste jaoks, kus tavahinda

Pärnu majutusasutused naudivad rohket külastajatevoogu ning ööbimiskohtade hinnad on just augusti esimesel nädalavahetusel lakke tõustetud, mil toimumas on Baltikumi suurim rannafestival, kirjutab Menu.
Näiteks hotellis SPA Tervis maksaks kolm ööd juuli viimasel nädalavahetusel 321 eurot, broneerides tuba Weekendi toimumisajaks, tuleb kolme öö eest välja käia 480 eurot. Majutusasutuses Pärnu Breeze Residence saaks neli inimest veeta selle nädala lõpus kolm ööd 519 euroga, Weekendi ajal läheks samasugune terrassiga ööbimismaja maksma aga 1050 eurot. 
Haapsalus on majutusasutustes õitsemisperiood mitu nädalavahetust järjest. ERR Menuga rääkinud Pärnu hotellipidaja tõdes, et tema tahtis leida ööbimiskohta Haapsalu rokifestivali ajaks juba kuu aega tagasi. «Ei ole võimalik alla paarisaja euro Haapsalus üldse majutust leida ja mida lähemal esinemiskohale, seda kõrgem on hind,» tunnistas ta, kuid lisas, et see on täiesti loomulik turu liikumine ja nähtus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles